Fredagskirke

Fredagskirke foregår de fleste fredage i ulige uger - dog normalt ikke i skolernes ferie. Fredagskirke er for både børn og voksne - ligesom gudstjenesterne. Det begynder kl. 17.30 med en god middag, hvor alle er samlet i kirkens café. Herefter er der et særligt tilrettelagt program for børn og teenagere på 1. sal i bygningen. Her sker der rigtigt meget forskelligt og der er god tid til fredagshygge. For de voksne er der to forskellige muligheder. Den ene mulighed hedder Alpha og er et basiskursus i den kristne tro. Dette kursus henvender sig til dem, der er nysgerrige i, at vide mere om, hvad den kristne tro går ud på. Den anden mulighed er for dem, der allerede har nogenlunde styr på hvad den kristne tro handler om. Det handler om tro og liv i praksis. Alle er velkomne til at deltage i Fredagskirke. Første gang er helt gratis og efterfølgende betaler man et mindre beløb til at dække udgifter for middagen.